EVENIMENT LIVE

Descoperă soluția DEFINITIVĂ împotriva durerilor de cap

Elimină iritarea, epuizarea și frustrarea cauzate de durerea de cap.

Înscrie-te GRATUIT și Participă la Webinarul Live

STOP DURERE DE CAP

Soluția Completă pentru a scăpa de Durerile de Cap!

Acest webinar este susținut de M.PT Alexandru Ilie și M.PT Alexandru Măzăreanu, Fizioterapeut RestartiX, Brand Ambasador RestartiX

„Durerea de cap poate fi învinsă dacă știi de ce te doare”

 

Durerea de cap este ca alarma de incendiu, ea îți semnalează că e o problemă undeva, dar tu trebuie să cauți unde este acel foc.

Ce vei afla participând la acest eveniment?

🔍 De ce apar durerile de cap? Vom analiza principalele cauze ale durerilor de cap

💡 Care sunt cele mai comune tipuri de dureri de cap? Vei afla despre diferitele tipuri de dureri de cap, precum cele tensionale, migrenele și durerile sinusale, și cum să le recunoști.

🔗 Care este legătura între coloana cervicală și durerea de cap? Explorăm modul în care problemele coloanei cervicale pot provoca dureri de cap și ce soluții există pentru ameliorarea acestora.

⚖️ Care este diferența între migrenă și durere de cap tensională și cum le poți combate? Îți explicăm diferențele cheie între migrene și durerile de cap tensionale și strategiile de tratament pentru fiecare tip.

🌸 Ce înseamnă durerea de cap sinusală? Îți explicăm ce sunt durerile de cap sinusale, cum le recunoști și ce remedii sunt disponibile.

🏃‍♂️ Remedii naturale pentru dureri de cap Află despre soluțiile naturale care pot ajuta la reducerea durerilor de cap, inclusiv ce tipuri de exerciții fizice să faci din confortul casei.

🛑 Cum să scapi de durerea de cap pentru totdeauna? Strategii pe termen lung pentru prevenirea și gestionarea eficientă a durerilor de cap.

💻 De ce apare durerea de cap după ce lucrezi la calculator? Descoperă cauzele durerilor de cap induse de utilizarea prelungită a computerului și cum să le eviți.

👶 Cauza comună a durerilor de cap la adolescenți Discutăm despre factorii care contribuie la durerile de cap la adolescenți și soluțiile potrivite pentru această categorie de vârstă.

👧 Cum tratezi durerea de cap la copii? Sfaturi și metode sigure pentru a gestiona durerile de cap la copii.

🔧 Soluții eficiente pentru reducerea durerii de cap Îți oferim o gamă variată de soluții testate și eficiente pentru a diminua durerile de cap și a îmbunătăți calitatea vieții.

Vei afla o Soluție Unică un program complet prin care poți să scapi de Durerile de Cap oferit de expertul Alexandru Măzăreanu specialist în reducerea durerilor de cap prin kinetoterapie!

În ciuda eforturilor tale, durerile de cap persistă și îți limitează activitățile zilnice, afectându-ți starea de bine mentală și emoțională. Te simți frustrat, epuizat și adesea iritat din cauza acestora?

Dacă te regăsești în acest scenariu, acest eveniment a fost creat special pentru tine!

Alexandru Ilie, expert în fizioterapie, Ghidul tău pe tot parcursul evenimentului

Sunt încântat să te anunț că expertul Alexandru Mazăreanu se alătură echipei noastre ca brand ambasador al programului „Stop Durere de Cap”. Acest program este dedicat celor care suferă de dureri de cap și caută soluții eficiente și inovative pentru a trăi o viață fără durere.

Alexandru Mazăreanu este un profesionist de excepție în domeniul recuperării medicale și al terapiei fizice. Cu o educație solidă în sport și kinetoterapie, Alexandru a continuat să se specializeze în osteopatie structurală, participând la cursuri internaționale și obținând certificări valoroase. Expertiza sa în tratamentul punctelor trigger miofasciale și în terapia Dry Needling îl face un lider în domeniu, capabil să ofere soluții avansate pentru reducerea durerilor de cap.

De asemenea, Alexandru este specializat în ecografia musculo-scheletală, ceea ce îi permite să ofere diagnostice precise și tratamente personalizate.

În cadrul programului „Stop Durere de Cap”, Alexandru va împărtăși cunoștințele sale vaste și va ghida pacienții prin metode eficiente și testate de reducere a durerilor de cap.

Îi urăm un bun venit călduros și mă bucur să știu că pacienții RestartiX vor avea vor putea beneficia de expertiza sa unică în cadrul programului nostru „Stop Durere de Cap”.

Alexandru Măzăreanu, licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială

Absolvent al facultăților de Sport și Performanță Motrică și Kinetoterapie din cadrul UNEFS a beneficiat de cea mai bună inițiere în domeniul recuperării medicale. 

În anul 2016 a început participarea la cursuri de osteopatie structurală oferite de OMT Londra unde a obținut certificări în osteopatie structurală, iar în 2019 a absolvit cursurile London College of Osteopathy and Health Sciences (LCO) Canada obțînând Diploma în Osteopathic Manual Practice.

 
În anul 2018 a decis să aprofundeze în cadrul DGS Academy tehnicile de tratare a punctelor trigger miofasciale, devenind primul terapeut român recunoscut internațional în cadrul academiei, iar în anul 2021 a devenit instructor internațional în cadrul DGSA.
 Din anul 2019 susținut frecvent cursuri de formare în terapia Dry Needling pentru medici, fizioterapeuți, osteopați și chiropracticieni.
 
Din anul 2020 a început cursurile în domeniu ecografiei Musculo-scheletale, inițial la Universitatea Brunel, apoi a finalizat programul Musculoskeletal Ultrasound BachelorClass oferit de SonoSkills în 2021, iar apoi a finalizat PgCert Diagnostic Musculoskeletal Ultrasound în cadrul Universității East London, UK în luna iunie 2022.

Din anul 2022 a început colaborarea cu Cervico-Cranio-Mandibular Academy, în calitate de asistent și organizator.
 
Este invitat constant în calitate de speaker la conferințe naționale și internaționale.
 
Fizioterapeut – Loturile Olimpice de Gimnastică Feminină si Atletism. 

Deja ai ajuns să te convingi că ești o persoană care suferă frecvent de dureri de cap. Nu doar tu, ci și cei din jurul tău știu deja acest lucru. Când le spui celor din jur, ei nu se mai miră, ba din contră, pentru ei este ceva obișnuit, ca și cum ai spune “e dimineață și a răsărit soarele”.

Dacă te regăsești în acest scenariu, acest eveniment a fost creat special pentru tine!

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Tania-Dot-1.jpeg

Tatiana Dot

Vă mulțumesc!!! M-am mobilizat alături de voi să am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

elena-stefanut.jpeg

Elena Ștefănuț

Recomand cu multă plăcere! Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Zamfir-Ilinca-photo-1.jpeg

Zamfir Ilinca

Eu până astăzi nu mă puteam ridica singură de pe podea. Acum pot! Să va dea Dumnezeu sănătate! Doamne ajută!

Ruxandra-Radu-1.jpeg

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

download.jpg

Maria Cuc

Este o echipă de oameni extraordinari, iar ca și profesioniști, de mare folos pentru o gamă largă de probleme de sănătate și mai ales de mobilitate! Mulțumim lui Dumnezeu că există!

download-1.jpg

Nick Neamtu

O echipă competentă și dedicată redobândirii și îmbunătățirii stării de sănătate a oamenilor. Recomand cu multă încredere să apelați la sfaturile acestora. Din punctul meu de vedere eu sunt pe deplin satisfăcut de rezultatele obținute în urma exercițiilor efectuate cu echipa Restartix.

P.S. Prin participare vei putea beneficia și de Oferta Unică pe care o vom face cu această ocazie.

În plus, ca de fiecare dată când suntem live, vei avea ocazia să ne adresezi orice întrebare legată de soluțiile de recuperare pentru durerile de cap.

În rubrica de Q&A îți voi răspunde atât eu, cât și colegul meu expertul Alexandru Măzăreanu.

EVENIMENT LIVE

Cum poți participa?

Mai simplu de atât nici nu se poate!

Evenimentul are loc online, este GRATUIT astfel încât îl putea urmări toate informațiile și sfaturile prețioase direct din confortul locuinței tale.

 
Fii pregătit(ă) să primești informații valoroase și să descoperi noi modalități de a trăi o viață mai activă și mai împlinită!